UEFA ka konfirmuar se në "Wembley Stadium" do të jenë të pranishëm rreth 60 mijë tifozë.

UEFA pak më parë kishte konfirmuar se gjysmëfinalet dhe finalja e “Euro 2020” që do të mbahen në “Wembley Stadium” do të lejohen të jenë të pranishëm rreth 60 mijë tifozë.

Kjo gjë si duket nuk i ka pëlqyer Kancelares gjermane, Angela Merkel, e cila u shreh kundër këtij vendimi.

UEFA pak më parë kishte konfirmuar se gjysmëfinalet dhe finalja e “Euro 2020” që do të mbahen në “Wembley Stadium” do të lejohen të jenë të pranishëm rreth 60 mijë tifozë, transmeton lajmi.net.

Kjo gjë si duket nuk i ka pëlqyer Kancelares gjermane, Angela Merkel, e cila u shreh kundër këtij vendimi.


Previous Next