Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve Hekuran Murati dhe ai i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës Liburn Aliu pas përfundimit të mbledhjes së Qeverisë kanë mbajtur konferencë për 

medie


Ministri Murati tha se parashikohet që pagesa e polisës kufitare për diasporën të kushtojë nga 5 deri në 6 milionë euro.

Murati tha se mbledhja e së martës së Qeverisë ishte voluminozë e me vendime të mira. Sot kishim një mbledhje voluminoze dhe janë marr vendime të mirë në zbatim të programit Qeverisës. Sa i përket MF-së kishim dy pika që bënin me marrëveshjet ndërkombëtare.Kostoja përfundimtare mund të dihet në fund, supozimi është që të jetë diku 5-6 milionë euro”. 

Përderisa Aliu ka përmendur projektligjin për shitjen e banesave të cilat nuk janë privatizuar gjatë viteve të 90-ta, derisa tha se këto banesa tash mund të blihen nga qytetarët.


Previous Next