Liverpool luan në terrenin e vet kundër skuadrës së West Ham. ‘Reds’ shihen favoritët për tri pikët, por duhet pasur parasysh se West Ham nuk janë asnjëherë të lehtë për t’u mposhtur.

Ndeshja mes Liverpool dhe West Ham luhet me fillim nga ora 18:30.

📺  SHIKO NDESHJEN

Previous Next