Dy skuadra qƫ viteve tƫ fundit kanƫ investuar para tƫ mƫdha nƫ ndƫrtimin e skuadrave tƫ tyre, dhe po kƫrkojnƫ finalen e parƫ tƫ Ligƫs sƫ Evropƫs.

SHIKONI NDESHJEN KƋTU
Previous Next